vagabond.

Dagarna går och snart är det 8 veckor sedan förlossningen.

Första två veckorna var vi som i en bubbla. Först i det minimala rummet på sjukhuset, sedan härhemma. Och sedan började våran kringflackande sommar...
Först flyttade vi in två veckor i Rikards föräldrars hus. Efter det var vi och hälsade på mina föräldrar i några nätter, direkt därifrån till Anna-Karin och Peters stuga i Holm ett antal nätter. Därifrån direkt tillbaka till stöde för att vara hundvakt åt mamma och pappas hund när dom var iväg på en kortsemester i Karlstad. Därifrån hem till lägenheten en natt för att åter packa bilen full och åka till Rikards föräldrars hus en andra sväng medan dom var på motorcykelsemester.

Dagarna som ambulerande familj är nu över och bilen ser inte längre ut att ägas av nomader. (Fast kvar på schemat är kattvakt i strömås och hundvakt i lotjärn.) Vi tackar för varenda dag vi slipper vakna upp i detta betonggetto. (Så hemskt är det egentligen inte.) På vintern är det inte fel att ha lägenhet, men sommaren vill man helst spendera barfota på en gräsmatta med närhet till vatten och övrig natur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0