simultanförmåga

I sann mamma-anda har jag balanserat mini på ena armen och lyckats skriva mail med andra, angående 10 hus, som vi ska kika på kommande veckorna. Allt detta medans jag sjunger barnsånger jag egentligen inte kan. Billys intresse för musik kanske ännu inte är så utvecklat, då han är fullständigt nöjd med falska toner och påhittade texter. Simultanförmåga kallas det. Har man det inte tidigare, så utvecklas den när man får ett barn.

det glamorösa livet som mamma.

Klockan är 6.30 och jag är dötrött när jag hör mini börjar böka i sin säng. Önskar det gick att ignorera, men det går givetvis inte. Kliver upp, för att hämta honom och får det största tandlösa leendet till tack. Mammahjärta smälter och tröttheten är glömd.

Han äter och avslutar med att kräkas ned mig, sig själv och sängen.
Går till skötbord för att byta blöja, blir nedkissad. Inget märkvärdigt med det.
När han ändå är klar med kissandet får han ligga och lufta rumpan lite.
Han blir alldeles röd i ansiktet av ansträngningen av att bajsa ner sig själv, skötbordet och mig. 
Badar honom. Torkar, fixar och klär på honom.
Vid det här laget är jag så kissnödig så jag får springa in på toaletten. Väl klar, ser jag att det inte finns något toapapper...
 


Tandlös med dubbelhaka. Min stora kärlek.

Dagen har jag spenderat med Mirja. Fina Mirja! Efter lunch, prat och fika, tog vi först en sväng på Erikshjälpen och sedan en sväng runt elljusspåret.

Om det inte vore för att jag hoppas på att snart flytta, hade jag släpat hem en gammal stilig fåtölj idag. Kanske även en vacker röd soffa hade kunnat få följa med. När vi flyttat, (om det blir av) ska jag först och främst leta upp ett rejält pelarbord att ha som köksbord.

Funderar på att lägga ut kläder och småsaker på tradera. Inte just för att tjäna pengar. Men tjäna utrymme i garderoben vore fint! En liten slant få bli ett plus. Nu när jag är hemma med Billy ska jag nog ta en rensning av kläder och prylar. Jag är dock så jäkla dålig att göra mig av med saker! Men det jag tidigare sålt, har jag aldrig saknat...

Billy sover 8-9 timmar i sträck nu på natten. Sen vill att äta litegrann, sen sover han drygt 3 timmar till. Och på dagarna är han ett fint sällskap på bästa humör.

Aldrig är han finare än när han visar sitt tandlösa leende och hela sin dubbelhaka.


RSS 2.0