en lite sämre dag.

Jag vaknar varje dag med klädångest. Ingenting sitter längre fint eller skönt. Jag vill kunna vara ute och promenera i snabb takt. Men regnet öser ner och min kropp orkar ändå inte. Jag vill kunna ligga ner på mage. Men jag har en stor kula ivägen. Jag saknar farmor och vill kunna ringa till henne. Men i himlen finns inga telefoner.

Det känns som en rätt kass dag idag. Jag försöker stå ut med en trött kropp och tråkiga tankar, med tanken på att det snart är sommar på riktigt och vi snart har en goknöl i famnen som vi ska namnge.

åh.

Har sett den förut, men det är så fint så mina ögon tåras varenda gång.

http://www.youtube.com/watch?v=aOLqVshIM4w&feature=related

en lördag på landet.

Hela Lördagen spenderades hos mina föräldrar i Lotjärn. Det visade sig bli en aktiv och rolig dag!

När vi kom dit berättade pappa att han hyrt ut Rikard som cowboy. Eller i alla fall kofösare till fots.Kofösare mutas med öl, medans korna går bättre på stöde bröd.

Det var inte så dramatiskt och korna kom fram till en grön och fin hage.Vi tog en promenad till Lotjärn för att kolla bryggan som hamnat lite på sniskan efter vintern.Även vuxna kan ha barnasinnet kvar. Pappa och Rikard lekte med rep, kastade yxa och klättrade i träd. Jag och mamma var med på blåsrör och utklassade karlarna.

På mamma och pappas gård står en björk och i den björken har det börjat växa en (vad jag tror är) rönn. Mycket, mycket märkligt.


jag är en dålig dagdrivare.

Vaknar till ännu en dag utan något att göra, då jag får ett sms av cowboys syster som kommer hit och lunchar med mig. THANK YOU LORD!
Jag är inte bra på det här med att dagdriva. Min plånbok en denna månad lite väl tunn för en massa fikande på stan. Men jag tror att jag ska ta och baka någon dag, så jag kan bjuda hem vän efter vän ur telefonboken. Ja, det ska jag!

slutat jobba.

Var på MVC imorse på koll. Allt var fint som vanligt. Kroppen och bebisen förbereder sig för förlossningen och min barnmorska gav mig rådet att sluta jobba och ta det lugnt. Det är precis vad min kropp säger mig också, men ibland är det skönt att få saker bekräftat av någon annan än sig själv. Så nu har jag pratat med min kassaledare och kommit överrens om att jag inte ska jobba något mer nu. Det var skönt eftersom min rygg gör rätt så ont nuförtiden

Och nu inser jag plötsligt att jag inte kommer gå på jobbet på evigheter! Mitt jobb och mina arbetskamrater är de bästa, men just nu känner jag bara: HERREGUD VAD SKÖNT! Snart är det sommar och sol, jag, cowboy och bebis ska vara tillsammans i många fina veckor och bli en familj.

Hade inte tänkt att varje inlägg skulle handla om min graviditet, men just nu är det lite svårt att skriva om annat då mitt liv de här sista veckorna inte kretsar om så mycket annat faktiskt.

Men förhoppningsvis blir det en fika med Rikards syster Sofia snart. Och loppisdag med kusin. Även en tur till stöde tänkte jag hinna med.

Nu blir det ett avsnitt Lost och efter det tar jag och avverkar ett desperate housewives, toppar det hela med lite glass.

nude.

Vaknade imorse och kände att min kropp helt enkelt inte orkar jobba idag, min mage är inte gigantisk och jag har haft en väldigt lättsam graviditet, men det känns i kroppen ändå så här i vecka 37...stenad i stockholm.

Att sitta i solen flera timmar med en bok är nog en av de bästa sakerna jag vet. Att det är en balkong till en lägenhet och inte en strand under en palm är ett litet minus. Men det gick fint att njuta ändå!

Ikväll måste jag komma på något att fördriva tiden med, då min cowboy ska ha pokerkväll med grabbarna. Inte så att jag blir utslängd, men jag tror dom har roligare utan mig. Och om jag ska sitta i ett rum fyllt med testosteron, drar jag hellre på mig bootsen och drar ner på railway saloon och lyssnar på Perssons pack.

förlossningen nästa?

Var på MVC idag och precis som vi trott, så är det stor risk/chans att bebisen kommer ut tidigare än 13 juni som är utsatta BF-datumet. Min barnmorska sa till och med att han var beredd att slå vad om ett glasspaket och en trisslott att vi bara hinner ses en gång till innan jag varit på förlossning. Jag har haft tur som haft en sån perfekt graviditet med hittills bara 5,5 kg viktuppgång och alltid fina provsvar, men hur som helst så längtar jag efter att få sova på mage, så jag tackar och tar emot om bebisen känner sig färdig innan 13 juni... Och jag börjar även bli otroligt nyfiken på vad som bott i min mage de senaste månaderna!

Övrigt kan jag berätta att jag äntligen köpt min efterlängtade systemkamera. En Nikon D5000 och två olika objektiv. Det kommer snart komma en massa bilder här på bloggen så klart. Lite att lära sig först bara...


RSS 2.0